Instagram ^_^

Instagram

Tudung Petak Jadi Selendang


on , ,

3 comments

Lately aku ala2 terjebak dengan selendang ni..cam best lak bila pakai..hari tu duk blog walk, ada la terjumpa cara-cara utk pakai selendang & pakai tudung petak jadi selendang.

So pagi ni dengan masa yg tak berapa ada utk aku hadap cermin (sbb H dah tunggu nih utk gerak gi kerje), ni lah hasilnya.  Sejujurnya aku mmg tak igt camne depa belit, tapi aku belasah je la, nak gosok tudung lain tak dan dah harus kena jegil biji mata ngan laki aku satgi..hehehe.

Mari kita lihat hasilnya..jeng jeng jeng


kat leher agak gelembung2, pastu cap brand pun kat depan.
aku tak reti nak agak, nak ejas blk dah malas + tak de masa dah


TETAPI, dengan sedikit teknik PHOTOGEDIX hasilnya adalah begini..nampak ala2 kemas je kan..tapi sebenarnya tak..hahahaha!




NAK BELAJAR CARA PAKAI? KLIK --> SINI

credit: http://plagueofhappiness.blogspot.com

3 comments

  1. Anonymous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...